ÚJRATERVEZÉS

 

 

A VJRKTF-en szerzett tanító-művelődésszervező, majd szociálpedagógus diplomát. Nevelőként, tanítóként dolgozott, 14 éve pedig a gyermekvédelemben tevékenykedik.

Budapest XVI. kerületében a Napraforgó Gyermekjóléti Központ és Családsegítő Szolgálatnál először családgondozóként, majd évekig szakvizsgázott vezető-helyettesként és szakmai koordinátorként dolgozott. Munkája részeként 9 éven át aktív tagja volt a Kábítószerügyi Egyeztető Fórumnak.

2007-től fokozatosan a prevenció felé fordult az érdeklődése. A szakmai továbbképzéseket is ennek szellemében választotta.

2013 végétől már kizárólag prevencióval foglalkozik a XVII. kerületben.

Egyéni önismereti beszélgetéssorozat, csoportok, tréningek, kortárssegítő képzés, valamint tematikus osztályfőnöki órák adják a munkája gerincét. Kifejezetten a kamasz korosztályra specializálódott, de az utóbbi években munkáját kiterjesztette a felnőtt korosztály irányába is.

Örömtréner, önismereti tanácsadó és mediátor képesítésekkel is rendelkezik.

Önkéntesként fiatalkorúaknak végzett elterelést, valamint együttműködik a Felelős Társadalomért Közhasznú Alapítvány iskolai megfélemlítés elleni munkájában.

Szabadidejében szeret utazni, kerámiázni. Érdeklődik a kínai térrendezés, a keleti kultúrák iránt.