ÚJRATERVEZÉS

 

 

Az örömtréning egy önfejlesztő, lelki immunitást erősítő, személyiségfejlesztő módszer.

A résztvevők a pozitív szemlélet kialakításával, a hétköznapok erőfeszítésében is a jót látva, minden bizonnyal sikeresebben és könnyedebben élik majd életüket, és ez a kapcsolataikra is jó hatással lesz.

A módszer kidolgozója, Dr. Vidovszky Gábor szerint az emberek boldogabbak lehetnének akkor, ha némileg másként viszonyulnának önmagukhoz és általában a világhoz. Ez a „másként viszonyulás” tanulható meg az örömtréning segítségével.

A tréning a természetes örömforrások tudatosítása révén a harmonikus életritmus kialakítása irányába viszi az életmódváltozást.

A módszer alkalmazását változatos formában gyakoroljuk a csoportban, melyek hatása egyéni gyakorlással erősíthető. A tréning kommunikációs gyakorlatokból és relaxációs elemeket tartalmazó, ún. imaginációs gyakorlatokból épül fel, melyek során a résztvevő a saját pozitív emlékeit, élményeit idézi fel. Ezért fontos megjegyezni, hogy pszichiátriai betegségek esetén nem ajánljuk. Közvetlenül egy krízishelyzet átélése után sem ajánljuk, de néhány hónap elteltével szeretettel várjuk a csoportba.

 

Időtartama: 10 hét, heti 1 alkalom, alkalmanként 2 óra

Helyszín: Budapest, Vác és Pest megye települései igény szerint

A csoport létszáma: 10-14 fő (min. 10 fő esetén indul a csoport)

Csoportvezetők: Tarr Andrea örömtréner és meghívott co-tréner

Kapcsolat

Részvételi díj: 25.000 Ft/fő